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blanc d'oeuf nature BIO

NATURE*:

La protéine de blanc d’œuf est la forme la plus pure des protéines que l’homme n’ait jamais connues. L'ovalbumine est la protéine principale du blanc d’œuf: Aucun de ses acides aminés n’est gaspillé. Aucune poudre artificielle de protéine ne peut rivaliser (même la whey ou la lactosérum la plus sophistiquée). Elle est très riche en BCAA.

Cette protéine est 100% naturelle et bio. Le taux garanti de protéine* est de 82 g pour 100 g de poudre. Elle n'a aucun lipide et aucun glucide.

*82 g protéines pour 100 g.

Produits phares

This powder is guaranted by the following characteristics :

1 – EGG’S ORIGIN CHARACTERISTICS

The organic powder is optained with eggs from organic production. This one is prepared following the obligation defined by the order EEE 852 and 853/2004. Then it’s dried by atomisation.

atomised

 

2 – BACTERIOLOGICAL CHARACTERISTICS

EEC directive 89.06.20

Aerobic flora mesophile at 30°C: < 10 000 germes/g

Enterobateries at 30°C: < 10 germes/g

Staphylococcus with coagulase+: Nil germes/g

Salmonella: Nil germes/ 25 g

 

3 – PHYSICOCHEMICAL CHARACTERISTICS

Humidity: < 8 %

Protein: About 82 %

Lipid: 0

pH 6,00-8,50

Carbohydrate: About 1 %

 

4 – ORGANOLEPTIC CHARACTERISTICS ASPECT

white powder

Absence of foreign lump

ODOR: Nil

Organic eggwhite powder

5 g of eggwhite powder represent 1 egal fresh eggwhite if you add 35 g of water. One box of 500 g egal 100 eggwhites. Think, you are saving money… if you buy fresh organic eggs (and because the yolk is not conserve)

It’s not necessary to add water if you are cooking with liquid ingredients. You will have a better result…!

Certificat by Ecocert

FR-BIO-01

Agriculture France


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